Terug

Oolaboo (71)

Filters

Oolaboo

Oolaboo


Oolaboo
, de link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid! Oolaboo is een hippe lifestyle brand die met haar producten de onmiskenbare link tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid legt. Oolaboo heeft een huidverzorgingslijn ontwikkeld waarbij de huid ook van binnenuit wordt gevoed. Door middel van waardevolle voedingsstoffen is er een doeltreffende cosmetica ontwikkeling die de huid van binnen en van buitenaf verzorgd. Dit met de liefde voor de mens, dier en milieu. 

Oolaboo skincare

Oolaboo & Nutricosmedicals 

De producten van Oolaboo bevatten nutricosmetics en worden omschreven als huidverbeterende producten genaamd nutri-cos-medicals. Maar wat betekent dit? We leggen het je heel duidelijk uit.

  • Nutri staat voor voedend in nutricosmetics en refereert aan voedingsrijke supplementen die oraal gebruikt worden. Nutricosmetics hebben gunstige effecten op onze huid, onze gezondheid en hoe wij ons werkelijk voelen. Gezondheid en schoonheid zijn immers onlosmakelijk met elkaar verbonden.
  • Cos staat voor cosmeceuticals, dit is cosmetica met actieve werkstoffen in hogere concentraties, deze producten worden als ondersteuning bij huidverbetering toegepast.
  • Medicals, staat voor cosmeticaproducten die tegen de medische grens aan liggen en zeer probleemoplossend zijn. De producten van Oolaboo werken in de huid, in plaats van op de huid. Dit maakt Oolaboo ook zo verschillend van andere cosmeticamerken.

Oolaboo & Samenstelling 

De samenstelling van de Oolaboo producten is heel belangrijk en zuiver. Alle huidverzorgingsproducten van Oolaboo zijn dermatologisch getest. Dit betekent dat ieder product, na ontwikkeling in de laboratoria, eerst aan een uitgebreid testonderzoek onderworpen wordt. Hierdoor is de veiligheid van alle producten gegarandeerd.

Omdat Oolaboo staat voor veiligheid, worden de volgende stoffen liever niet gebruikt:

  • Parabenen doden niet alleen bacteriën en schimmels, ze doden ook enzymen en vitaminen die in het product aanwezig zijn. Parabenen blijven na het aanbrengen doorwerken, waardoor het door de huid wordt geabsorbeerd en vervolgens wordt opgenomen in de bloedbaan. Zo komt het uiteindelijk in de vitale organen terecht.
  • Minerale Oliën verstopt de poriën doordat het de huid omhult met een soort plastic achtig laagje.
  • Siliconen zijn niet verteer- en recyclebaar en dus niet biologisch afbreekbaar.
  • Ftalaten zijn chemische stoffen die snel doordringen in de huid en zich verspreiden over het hele lichaam. Ze kunnen de hormoonhuishouding verstoren en zijn mogelijk kankerverwekkend.
  • PEG. Deze stoffen kunnen de huid te veel doorlaatbaar maken waardoor lichaamsvreemde stoffen makkelijk kunnen binnendringen.
  • Sulfaten

En veel producten van Oolaboo zijn Vegan! En alle producten zijn niet getest op dieren!

Oolaboo gezichtsverzorging

Op het gebied van gezichtsverzorging heeft Oolaboo producten voor reiniging, peeling en maskers, dagverzorging, nachtverzorging en meer. 

Oolaboo haarverzorging 

Naast de huidverzorgingslijn heeft Oolaboo ook een haarverzorgingslijn. Haarverzorging zoals de populaire Oolaboo shampoo, conditioner, haarmasker. 

En daarnaast is er nog een Oolaboo Super Foodies lijn.  

Oolaboo

Oolaboo & het begin

Oolaboo is opgestart door de broers Richard en Jeroen Wilmink. Zij zaten in het kappersvak en hadden een droom: een eigen cosmeticamerk ontwikkelen. Terwijl de wereld zich concentreerde op schoonheid aan de buitenkant, raakten de broers geïnspireerd door schoonheid van binnenuit; 70% van je huidconditie wordt immers bepaald door voedingsstoffen die je tot je neemt. In 2011 verwezenlijkten ze hun droom en richtten ze Oolaboo op.


Wil je meer weten over Oolaboo? kijk dan eens op de website van Oolaboo

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »