Terug

Welk merk make-up is goed?

Vaak krijgen wij de vraag welke make-up er nou goed is en welke minder goed is. Dat is een lastige vraag. Wij kunnen er het volgende over melden. Je hebt producten bij een euro shopper en je hebt make-up producten bij een luxe parfumerie. Je hebt natuurlijk make-up producten (bijv ZAO) en je hebt make-up producten die geen natuurlijke ingrediënten bevatten. Hier zit erg veel verschil tussen.

Verschil goedkopere en duurdere make-up merken

Je kan je voorstellen dat in een goedkope producten ook goedkopere ingrediënten zitten zoals bijvoorbeeld siliconen, parafine, minerale oliën, enz En in de luxe merken zitten meer ingrediënten die onderzocht zijn op allergieën, werkzaamheid, verzorging, verbetering enz. Als jij een makkelijke huid hebt, niet snel op producten reageert dan zal goedkope make-up prima voldoen voor jou, maar als je een gevoelige huid hebt of je wilt meer resultaat bereiken met een make-up product, dan kan een merk dat beter getest is of betere en veiligere ingrediënten heeft wellicht beter voor jou zijn.

Make-up met natuurlijke ingrediënten

En dan heb je nog de keuze voor wel of geen make-up met natuurlijke ingrediënten, een vegan make-up enz Dit is ook weer een persoonlijke keuze. Een make-up met natuurlijke ingrediënten is vaak beter voor mens en milieu, maar het hoeven niet perse beter of mindere make-up producten te zijn.

Bekijk al onze make-up producten hier

 

 

U vindt ons ook op:

Google BusinessGoogle reviewsTrustpilot reviews,  Twitter, FacebookInstagramBloglovin , Marktplaats

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box