Terug

Hoe combineer je make-up en zonnebrand? (0)

Filters

    Geen producten gevonden...

Hoe combineer je make-up en zonnebrand?

Make-up dragen we meestal dagelijks maar als de zon gaat schijnen adviseren we dat je een zonnebrand moet gebruiken tegen de schadelijke invloeden van de zon. Hoe kan je dit het beste combineren? Wij vertellen je er hier alles over bij Viva Donna!

Make-up en zonnebrand; hoe combineer je dat?

De zon schijnt en je gaat lekker met je vrienden op een terrasje zitten. Je wilt je make-up niet van je gezicht afhalen, want he misschien kom je die leuke jonge wel tegen? Maar je wil ook niet echt verbranden!

Als je echt gaat bakken in de zon, dan zou ik geen full face make-up aanbrengen. Een goede zonnebrandcrème die speciaal voor het gezicht is werkt beter beschermend. Make-up en zonnebrand is namelijk niet de beste combinatie. Het kan elkaar werking beïnvloeden. En je wilt natuurlijk dat je zonnebrand goed werkt als je gaat zonnebaden!

Make-up in de zon is eigenlijk niet zo’n goed plan. Beter is het om je make-up weg te laten. Maar als je dan toch echt make-up op wilt omdat je er voor je gevoel anders niet goed genoeg uit ziet dan is het verstandig om een terrasjes make-up te gebruiken. Bijvoorbeeld de BB cream van Decaar. Dit is een corrigerende en camouflerende crème met een SPF 50. Dus je bent goed verzorgd, beschermd en gecamoufleerd op het terras!

Je kan natuurlijk ook kiezen voor een foundation met een hoge SPF / Sun Protection Factor. De vraag is dan alleen of je dan bijvoorbeeld eind van de middag of in de avond nog goed beschermt bent als je in de ochtend je foundation hebt aangebracht.

Als je dan toch echt in de zon je vertrouwde make-up wilt behouden en goed beschermt wil zijn dan kan je het beste eerst je zonnebrand aanbrengen. Breng hier overheen je make-up aan. Om je nog extra te beschermen zou je een zonnebrand facemist kunnen gebruiken om je bescherming een beetje bij te sprayen. Bijvoorbeeld de Lancaster Facemist SPF 30 is daar ideaal voor. Het is een watertje dat je over je gezicht vernevelt en je huid goed beschermt. Werk je make-up nu ieder uur even bij! Uiteraard zijn er ook andere merken facemist met zonnebrand, maar Lancaster is onze favoriet!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »