Terug

Hoe breng je foundation aan met je vingers?

Foundation is een van de meest verkochte make-up producten voor je gezicht. Het is erg belangrijk dat je een foundation op de juiste manier gelijkmatig en netjes aanbrengt op je huid. Hoe je dat doet met je vingers dat vertellen we je hier.

Wat heb je nodig bij aanbrengen van foundation met je vingers?

  • Foundation die afgesteld is op jouw huid

Wat moet je weten voordat je je foundation aan gaat brengen met je vingers?

Reinig je handen goed voordat je gaat beginnen met het aanbrengen van je foundation. Een foundation breng je altijd aan op een huid die gereinigd is en verzorgd is. Dus reinig iedere ochtend je huid op de juiste manier (hoe kan ik mijn huid het beste reinigen) en breng daarna je gebruikelijke verzorgingsproducten aan. Reinig je handen goed na het aanbrengen van de foundation en reinig de huid altijd weer goed voordat je gaat slapen!

Zo breng je de foundation aan met je vingers

  • Breng een klein beetje foundation uit de flacon aan op je vingers.
  • Verdeel je foundation gelijk over je vingers.
  • Breng dit aan op de huid van je gezicht. Doe dat niet stippelend, want als je klaar bent met stippelen dan zijn de eerste stippels ingedroogd en krijg je geen mooi effect.
  • Werk de foundation zorgvuldig uit.
  • Was je handen.
  • Je kan nu de huid verder opmaken.

Wat is het voordeel van Foundation aanbrengen met je vingers?

Door de warmte van je vingers versmelt de foundation sneller mooi met de huid. Het nadeel is dat het een beetje knoeien is en je altijd je handen moet wassen voor en na het aanbrengen. En je brengt het minder gelijkmatig aan omdat de rondingen van een kwast en een sponsje gemakkelijker alle plekjes van de huid bereiken. Je handen zijn dan toch net iets hoekiger.

 

Bekijk al onze make-up producten hier en de foundation vind je hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »