Terug

Welke gezichtscreme werkt nou echt?

Gezichtscrème, de meeste van ons gebruiken er wel een voor overdag of voor in de nacht. Het is ook belangrijk om een gezichtscrème te gebruiken. Een dagcrème gebruik je om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf en een nachtcrèmes gebruik je om de huid te helpen met herstellen wat de huid in de nacht doet.

Wij krijgen vaak de vraag: ‘Welke gezichtscrème werkt nou echt?’ Wij zullen je meer vertellen over merken die echt werken.

Welke gezichtscreme werkt nou echt?

Er zijn zo veel gezichtscremes dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Dat snappen wij best. Daarom vertellen we je hier waar je op moet letten als je een gezichtscreme gaat aanschaffen, welke goed zijn en welke merken je beter kunt laten staan.

Het is niet altijd zo dat de duurste producten ook het allerbeste zijn, maar vaak bevatten de wat luxere merken wel hogere percentages met werkzame ingrediënten zodat een gezichtscreme ook sneller en beter werkt.

Kies een product die met ingrediënten werkt die op huideigenstoffen lijken. Deze ingrediënten worden beter opgenomen door de huid en werken dus ook sneller. Een voorbeeld van een huideigenstof is Hyaluronzuur.

Zorg ervoor dat je al jong begint met huidverzorging. Dan kan je huid beter tegen een stootje dan dat je ineens rond je 40e ontdekt dat je huid in kwaliteit achteruitgaat en je ineens aan de anti-rimpel crème gaat beginnen. We kunnen je vertellen dat het dan natuurlijk prima is als jij die wilt gebruiken. Het zal ook echt wel iets doen, maar niet zo veel als je altijd je huid goed hebt verzorgt.

Zorg er wel voor dat je het aanbrengt op een gereinigde huid! Je kan nog zo’n dure en werkzame gezichtscrème aanbrengen op je huid, als je je huid niet reinigt dan werkt de crème nog niet half zoals het zou moeten doen. En daarnaast smeer je je afvalstoffen zo weer je huid in.

Ken je huidtype, je huidconditie en je huidproblemen. Als je die goed in kaart hebt dan kan je ook sneller kiezen welke product het beste bij jou past.

Als laatste en misschien wel de allerbelangrijkste van allemaal: Een gezichtscreme is een aanvulling. Je kan een huid niet veel jonger meer maken of rimpels en huidverslapping verwijderen. Helaas! Je kan wel de huidveroudering vertragen en vervagen als je goede huidverzorging gebruikt. Hoe je het beste je huid verzorgt dat lees je hier.

Dit zijn gezichtscrèmes die echt werken:

 

Je vindt alle huidverzorging hier

Welke gezichtscreme werkt nou echt

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »