Terug

Hoe hoog moet de SPF in je dagcrème zijn?

Als je even een momentje kunt pakken om in de zon te zitten of te bewegen dan is dat heerlijk. Je krijgt er een kik en energie van. Dat kan echt een geniet momentje zijn, maar helaas moeten we de huid ook goed beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Vroeger waren mensen helemaal niet zo bezig met de schadelijkheid van de zon. Maar doordat er door de jaren heel toch meer huidkanker ging ontstaan kwamen ze erachter dat de zon naast het heerlijke genieten en de vorming van Vitamine D ook schadelijk kan zijn voor de huid. En daar moeten we ons echt goed van bewust zijn.

Het is dus belangrijk dat we ons dagelijks goed beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Dit doe je onder andere door een dagcrème te gebruiken met een SPF. Natuurlijk kan je ook een zonnebrandproduct gebruiken naast je verzorgingsproducten, maar het werkt sneller om dat in een product te gebruiken. Maar welke SPF ( Sun protection Factor) kan je nou het beste kiezen in je dagcrème? Wij vertellen het je hieronder!

Welke SPF moet er minimaal in je dagcrème zitten?

Moeten is natuurlijk een groot woord. We bedoelen natuurlijk hoe hoog kies jij je factor in je dagverzorging zodat je huid goed beschermt is tegen de schadelijke invloeden van de zon zodat jij veilig de zon in kunt.

Er zijn tegenwoordig best veel producten met een SPF erin. Wij adviseren toch wel minimaal een SPF 30 te kiezen in je dagverzorging met SPF om je zo voldoende te kunnen beschermen. Met een SPF 30 of hoger ben je goed beschermt maar je krijgt toch nog wel een tintje. Een sunblock bestaat niet. Je kan de zon niet meer afschermen met een SPF dan ongeveer 80-90%.

In de volgende dagverzorging zit minimaal SPF 30:

Hoe hoog met de SPF zijn in je dagcreme l bescherming l huidverbetering

Bekijk hier onze dagcremes met SPF

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »