Terug

Decaar Age reverse Line (15)

Filters

Decaar Age reverse Line

Decaar Age reverse Line – Producten tegen huidveroudering

De DÉCAAR Age reverse line producten werken op de huidveroudering in de huid. Decaar Age reverse Line zorgt voor een diepe regeneratie en huidverbetering. De Decaar Age reverse Line producten activeren  het tegengaan en verminderen van huidveroudering, zoals rimpels en lijntjes. Dankzij de unieke formule dringen de werkstoffen tot diep in de huid door, waar ze zorgen voor zichtbare verbetering en huidverjonging.

Wat zijn de voordelen van de Decaar Age reverse producten?

  • Zichtbare vermindering van fijne lijntjes en rimpels.
  • Decaar Age reverse Line Versteviging van de huid.
  • Zeer vooruitstrevende anti-aging producten met sterk regenererende en verstevigende werking.
  • Rijk aan specifiek geselecteerde werkzame stoffen, zorgt het voor spectaculaire antirimpel en verzachtende effecten.
  • Decaar Age reverse Line Verzorgt, hydrateert en verzacht de huid, voor een jonge, stevige en stralende huid.
  • Decaar Age reverse Line Zorgt voor een gelijkmatige teint en natural glow.

 

Welke Producten zijn er in de Decaar Age reverse Line?

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Age reverse Line is een van de productenlijnen van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Age reverse Line zijn daar hele fijne producten voor.

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »