Terug

Waarmee kan ik het beste mijn ogen reinigen?

Het reinigen van je ooghuid is belangrijk. Als je make-up draagt dan is dat prima, maar het moet er 's avonds wel weer af voordat je gaat slapen! Als je dat niet doet dan veroudert jouw huid rondom je ogen echt in een sneller tempo dan als jij je ogen wel goed schoonhoudt. En de huid is al de plek waar je als eerste huidveroudering gaat zien dus: Reinig je ogen op milde wijze, iedere dag en met een echte oogmake-up remover. Waarom dat is dat vertellen we je hier!

Kies een Oogreiniging / oogmake-up remover die ook echt speciaal geschikt is voor het reinigen van de ogen. Reinig de huid rondom de ogen niet alleen met water, dat reinigt niet voldoende. Reinig het ook niet met een vette crème of olie. Die zijn niet afbreekbaar door het oogtraanvocht en kan het achter het oog opslaan, met alle gevolgen van dien! We willen je niet bang maken, maar je kan er uiteindelijk blind van worden! Kies dus ook niet voor de reiniging van je gezicht, mits erop staat dat je je  ogen er ook mee mag reinigen.

Waterproof make-up of niet?

Er zit een verschil in oogmake-up rem over als je waterproof oogmake-up gebruikt of niet. Als je waterproof make-up gebruikt dan is het slim om een 2-phase oogmake-up remover te gebruiken. Daarin zit een iets vettiger ( veilige) ingrediënt in zodat je niet zo hoeft te boenen op je oogmakeup. Je verwijdert het heel simpel.
Draag jij geen waterproof make-up dan kan je volstaan met een zachte frisse ooglotion of oogreinigingsmilk.

Onze oogmake-up removers zijn super zacht en veilig voor je huid en worden netjes door het oogtraanvocht afgevoerd. Zelfs als je lenzen draagt zijn deze erg fijn in gebruik.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box