Terug

Wat is een serum?

Tegenwoordig hebben bijna alle merken wel een of meerdere serums in het assortiment. Maar wat is een serum nou eigenlijk en wat heeft het voor meerwaarde? We leggen het je hieronder allemaal uit.

Een serum is een vloeibare emulsie waar heel veel werkzame stoffen in zitten. Veel meer dan ze in andere huidverzorgingsproducten kunnen stoppen. Dit komt omdat er in een serum geen stoffen worden gedaan die voedend zijn en comfort geven. Zo blijft er ruimte over voor meer werkstoffen.

Ook is een serum qua moleculen veel dunner waardoor de huid het veel beter opneemt en het dus bij diepere huidlagen terecht komt.

Als je het dan samen gebruikt met een dagcrème of nachtcrème dan wordt ook deze daarna beter opgenomen en het heb je eigenlijk een 3 dubbel goed resultaat!

Ook kan je met een serum meerdere huidproblemen aanpakken. Als je bijvoorbeeld een vochtarme huid hebt en je wilt de rimpeltjes aanpakken dan zou je dus een hydraterend serum onder de dag en of nachtverzorging kunnen gebruiken.

Wij raden een serum echt altijd aan, omdat je gewoon altijd resultaat ziet van het gebruik ervan!!

Serum l serum kopen l Viva Donna

Je vindt alle Serums hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Meer over serums lezen? klik dan op de onderstaande linken:

Wat doet een serum?

Welk serum past het beste bij mijn huid

Hoe je het beste een serum kan gebruiken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box