Terug

Hoe gebruik je een eyeliner?

Een eyeliner valt onder de oogmake-up producten. Een eyeliner aanbrengen is best lastig, maar je met onze tips lukt het jou vast. Je kan het het beste op de volgende manier doen.

Hoe eyeliner aanbrengen

Draai het flesje eyeliner open en haal het kwastje eruit. Zorg dat er geen grote druppel aan het kwastje hangt. Het is lastig om in een keer een gehele lijn neer te zetten, dus wij adviseren om kleine streepjes achter elkaar te zetten in de wimper inplant de oogleden.

Het bovenooglid mag van het binnenste oogpuntje tot het buitenste oogpuntje aangezet worden. Let er wel op dat de lijn niet verder doorloopt want anders kan je optisch treurige of hangende oogleden krijgen. Wat je hier tegen kan doen is vanaf het midden van het ooglid de lijn recht naar buiten laten lopen en niet met de curve van het ooglid mee tekenen. Daarna kan je het hoekje tot aan het ooglid opvullen. Dit geeft optisch een gelid ooglid waardoor je er jonger uitziet!

Het onderooglid wordt vaker met oogpotlood aangezet dan met eyeliner, maar het mag natuurlijk wel. Als je de eyeliner toch ook op het onderooglid wilt aanbrengen zorg er dan voor dat het een subtiel lijntje is.

Tip: oefening baart kunst. Wil de lijn niet helemaal mooi strak op de ogen komen, hou dan een wattenstaafje bij de hand. Maak het wattenstaafje een beetje vochtig en trek het langs de gezette eyeliner. In een mum van tijd is het weer netjes strak.

Eyeliner kopen | Make-up - Viva Donna

Kijk voor onze make-up producten hier en onze eyeliners hier   

 

Wil je meer lezen? bekijk dan onze kennisbank artikelen hieronder:

Wat is een eyeliner?

Welke kleur eyeliner kan ik het beste gebruiken?

Wat is het verschil tussen een oogpotlood en een eyeliner?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »