Terug

Wat is een body butter?

Een bodybutter valt onder de lichaamsverzorging en het is een verzorgingsproduct die je voor je hele lichaam kan gebruiken (m.u.v. je gezicht). Het geeft echt een zeer rijke voeding voor de huid en is het meeste geschikt voor de erg droge en ondervoede, gevoelige huid. Een bodybutter kan soms wat stug zijn net als een echte boter. Wrijf het dan eerst even warm tussen de handen dan kan je het iets beter uitsmeren over het lichaam omdat de wassen en boters iets zachter worden.

Een bodybutter bestaat uit een combinatie van water en boters en soms ook bijenwas. Je kan deze ingrediënten zowel natuurlijk als chemisch verkrijgen. Er zit dus een heleboel verschil tussen de verschillende bodybutters van de diverse merken.


Bodybutters kunnen meerdere eigenschappen hebben, bijvoorbeeld om de huid te verstevigen of het een bepaalde glans te geven.

 

Wil je alle bodybutter voor het lichaam nog eens nader bekijken? Klik dan hier

En alle andere lichaamsverzorging vindt je hier

 

Wil je meer lezen over dit onderwerp? klik dan op een van de onderstaande links:

Lichaamsverzorging

Wat is een bodylotion?

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »