Terug

Hoe breng je een oogpotlood aan?

Een oogpotlood valt onder de oogmake-up. Een oogpotlood kan je het beste op de volgende manier aanbrengen. Je oogpotlood moet goed scherp zijn als je het wilt gaan aanbrengen. Slijp het dus eerst in een mooi scherp puntje. Het is lastig om in een keer een gehele lijn neer te zetten, dus wij adviseren om kleine streepjes achter elkaar te zetten in de wimper inplant de oogleden.

Het bovenooglid mag van het binnenste oogpuntje tot het buitenste oogpuntje aangezet worden. Let er wel op dat de lijn niet verder doorloopt want anders kan je optisch treurige of hangende oogleden krijgen. Wat je hier tegen kan doen is vanaf het midden van het ooglid de lijn recht naar buiten laten lopen en niet met de curve van het ooglid mee tekenen. Daarna kan je het hoekje tot aan het ooglid opvullen. Dit geeft optisch een gelift ooglid waardoor je er jonger uitziet!

Het onder ooglid doe je vanaf de buiten ooghoek tot ongeveer twee derde van het oog. Hierna kan je het lijntje van het onderooglid een beetje vervagen naar binnen toe.

Kijk voor onze make-up producten hier en voor onze oogpotloden hier

Hoe breng je oogpotlood aan l Oogpotlood kopen | Make-up - Viva Donna

Wat is een oogpotlood?

Welke kleur oogpotlood kan ik het beste gebruiken?

Wat is het verschil tussen een oogpotlood en een eyeliner?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »