Terug

Hoe gebruik je een oogcreme?

Een oogverzorging kan een heleboel bijdragen aan het langer mooi houden van de huid rondom de ogen. De huid rondom de ogen is 7x dunner dan de huid van de rest van je gezicht. Daarom neemt de huid rondom de ogen een dagcrème niet op. Het heeft vaak juist een averechtse verwerking op die huid omdat het de dagcrème niet kan verwerken. Een oog crème is van een andere samenstelling dan een dagcrème. 

Het is belangrijk om een oog crème te gaan gebruiken als je al jong bent! Want hoe eerder je daarmee begint hoe langer jij jouw ooghuid mooi en stralende houdt. Maar hoe breng je je oogverzorging nou goed aan? Wij vertellen je er hier alles over!

Zo breng je je oogcrème aan

  • Oogverzorging breng je aan met beleid op goed gereinigde ogen.
  • Breng je oogcreme altijd aan nadat je je ogen en je gezichtshuid gereinigd. Dan kan er minder dagverzorging rondom de ooghuid komen. 
  • Breng een druppel ter grootte van een grote speldenknop aan op je ringvinger
  • Verdeel de crème over de 2 ringvingers
  • Zet je ringvingers aan op het harde gedeelte onder je binnen ooghoek
  • Breng in een kloppende beweging de crème aan op de huid onder de ogen (ook weer op het harde gedeelte, door de warmte van de huid komt het van zelf waar het wezen moet en kan het niet in het oog komen)
  • En natuurlijk breng je het ook aan op het bewegend ooglid (ook weer op het harde gedeelte)

 

Hoe gebruik je een oogcreme l oogverzorging

 

Bekijk hier onze oogverzorging 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box