Terug

Nude Lipstick

Nude Lipstick is mega hip! Je leest er hier alles over.

Wat is een Nude Lipstick?

Een nude lippenstift is een lipstick met de kleur die aansluit bij je huidkleur. De kleur sluit dus niet perse aan bij de natuurlijke kleur van je lippen. Net als bij andere make-up producten is het belangrijk om eerst te bepalen wat de ondertoon van de huid is. Zo kan je bepalen welke kleuren jou huid laten stralen en welke niet.

De lipstick is nagenoeg niet zichtbaar en je lipkleur wordt ook zachter. Het geeft een heel natuurlijk make-up effect. En dat is nu de trend die veel dames willen. Zelf bij mannen kan je nude lipstick inzetten. Bijvoorbeeld om de lipkleur minder heftig te laten lijken.

Hoe vindt je de juiste Nude lipstick?

Een Nude lipstick is heel erg hot, maar hoe vindt je nou de juiste kleur? Welke tint nude lipstick past bij jouw huidskleur

Welke merken Nude Lipstick hebben wij?

Nude Lipstick combineren met een Nude Lipgloss en Nude Lipliner

Het is heel mooi om een Nude Lipstick te combineren met een Nude Lipgloss en Nude Lipliner. Door de Nude lipgloss krijg het een super mooie glans en de Nude Lipliner zorgt ervoor dat de lipstick en lipliner niet uitlopen.

Bekijk al onze make-up producten hier en onze lipsticks hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »