Terug

CTZN Cosmetics (32)

Filters

CTZN  Cosmetics

CTZN Cosmetics

CTZN Cosmetics is het meest inclusieve cosmetica merk op de markt. Ze zijn heel vooruitstrevend en hebben 25 nude kleuren lipstick en lipgloss zodat iedereen zijn eigen nude lip product kan vinden. Of je nu een lichte of een donkere huid hebt, jouw keur zit er bij!

Het merk is opgericht door 3 zussen uit de USA die daar inmiddels heel succesvol zijn geworden. CTZN Cosmetics wordt vanaf heden ook in Europa gelanceerd met een sterke marketing en PR ondersteuning. Ze gaan mee doen aan diverse beauty awards en zullen onder anderen met veel influencers het merk laten exploderen in de Benelux.

Het merk is genderloos want ze vinden het ook geschikt voor mannen en dat laten ze ook zien in hun marketing met bijvoorbeeld zwart/witte kleuren.

CTZN cosmetics is er voor IEDEREEN ongeacht huidskleur, afkomst of gender. Met 25 shades nude lipsticks, heeft CTZN een perfecte nude lipstick voor elke huidskleur.

CTZN Cosmetics nudiversal lip duo

CTZN Cosmetics nudiversal lip duo is het bekendste product en verkopen we in verschillende kleuren. Een dubbelzijdig lipproduct met matte lippenstift aan het ene uiteinde en hydraterende lipgloss aan het andere uiteinde in dezelfde nude tint.
Shop bijvoorbeeld nudiversal lip duo in kleur mauvy pink met koele ondertoon. 


Heb je vragen over dit merk en de kleuren van CTZN stel ze dan in de chat of stuur een mailtje. 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »