Terug

Welke kleur lipgloss past het beste bij mij?

De lipgloss valt onder de lip make-up. Sommige vrouwen vinden het lastig om te bepalen welke tinten lipgloss goed bij ze passen. Nou is het bij een lipgloss anders dan bij een lipstick, omdat die meer kleur bevatten. Je kan dus niet zo snel fout zitten, maar wij zullen jullie er bij helpen. Welke kleur lipstick en of lipgloss het beste bij jou past is afhankelijk van jouw huid tint ( welke ondertoon er in de huid zit)en welke kleuren er beter bij jou passen ( de warme of de koele tinten

Je kan met een lipgloss alle kanten uit. Je kan een gewaagde/ intense look creëren, maar je kan het ook naturel / nude houden.

 

Welke kleuren lipstick passen bij welke huid kleur ondertoon? 

Als je hebt onderzocht welke ondertoon jij in je huid hebt dan kunnen wij jou precies vertellen welke tinten lipstick er bij jou huid passen.  

 

De koele ondertoon

Als jij een koele ondertoon hebt dan kan je het beste een lippenstift nemen met een blauwige of paarsige ondertoon. Blijf weg van warmte tinten als oranje en geel. Kies voor rood met een blauwige ondertoon of diep rood in een bes kleur. Als je het subtiel wil houden, let dan op met lichte tinten en nude tinten, zeker als je aan de lichte kant bent. Zorg dat hier steeds voldoende roze pigment in zit, anders zal je er erg vlak uitzien.

 

De warme ondertoon

Heb jij een warme ondertoon, of een olijfkleurige ondertoon? Kies dan ook voor warme lipsticks, bijvoorbeeld met een oranje ondertoon. Ook nude tinten kunnen voor jou, maar deze mogen zeker geen koele ondertoon hebben en mogen niet lichter zijn dan je eigen huid. Heb je een olijfkleurige ondertoon, kies dan voor warme nudetinten. Voor medium tot warmbruine huidtinten, is een perziknude de beste keuze.

De neutrale ondertoon

Heb jij een neutrale ondertoon? Dan heb je geluk, want jij kan zowat alle lipsticks dragen. Als je eerder licht bent, pas dan wel op met nude lipstick – ook jij kiest beter voor nudes met een roze ondertoon. Hou ook altijd rekening met de natuurlijke kleur van jouw lippen, want deze zullen bepalen hoe de lipstick eruitziet na applicatie. Heb je donkere lippen, ga dan ook voor eerder donkere lipstick tinten, en omgekeerd

Welke kleur lipgloss past het beste bij mij  - Viva Donna

Bekijk al onze make-up producten hier en onze lipgloss hier

Wat is een lipgloss?

Hoe gebruik je een lipgloss?

Welke soorten lipgloss zijn er?

Wat is het verschil tussen een lipstick en een lipgloss?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »