Terug

Wat is de beste oog crème?

De huid van de ogen is de huid waar je als eerst huidveroudering gaat zien. Dit komt doordat de spieren rondom je ogen 24u per dag 7 dagen in de week bezig zijn met zich samen trekken. Ja dat doen ze zelfs tijdens dat je slaapt, al is het iets minder! En die spiertrekkingen op zich zorgen niet voor huidveroudering als ze een paar keer per dag vorkomen, maar wel als het de hele dag doorgaat.

Ook is de huid 7 keer dunner dan de huid van de rest van je gezicht en daardoor droogt deze huid dus sneller uit dan de rest van je gezicht. Redenen genoeg dus om op tijd met een oogverzorging te beginnen! Maar wat is nou de beste oogverzorging? Wij vertellen je het hier!

De beste oogverzorging

Welke oog crème het beste voor jou is, dat is afhankelijk van jouw huidleeftijd, jouw huidconditie rondom de ogen en de klachten die je hebt rondom de ogen zoals droogtelijntjes, wallen, kringen, rimpels of verslapping.

De beste oog crème voor de jeugdige huid

Wacht niet te lang met een oogverzorging, want zoals we je al eerder vertelde is de huid rondom de ogen de huid waar je het eerste huidveroudering gaat ervaren.  Je hoeft niet direct een volle oogverzorging tegen huidveroudering te gebruiken, maar kies voor een heerlijk verfrissende ooggel die eventueel de kringen en wallen een beetje aanpakt. Dit geeft alvast een goede bescherming tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Bijvoorbeeld de Decaar energizing eyecream

De beste oog crème tegen droogte lijntjes

Als je te veel vocht verdampt in de huid rondom de ogen dan kan je last krijgen van droogte lijntjes rondom de ogen. Dat zijn net kleine rimpeltjes. Het is belangrijk voor deze huid om een oogverzorging te gebruiken. Je kan daar de droogtelijntje mee verminderen en voorkomen. De beste oogcreme tegen droogtelijntjes is: Oolaboo Moring Dew eyegel of de Ericson Repair eyecream

De beste oog crème tegen wallen onder de ogen

Wallen onder je ogen kunnen ontstaan door vocht en vet. Als je wallen hebt van vochtophoping dan is daar met producten iets aan te doen. Als je wallen hebt van vet helaas niet. De vocht wallen ontstaan door re vast e=of juist slecht of kort slapen, maar het kan ook komen als je te veel gedronken hebt, te veel stress hebt of gewoon moe bent.  De beste oogcreme tegen wallen is: De beste oogcreme tegen wallen is Ericson Bioptic oogcreme. En probeer ook een het Ericson Bioptic oogmasker.  Het verzorgt en verfrist de huid rondom de ogen.

De beste oog crème tegen kringen rondom de ogen 

Kringen rondom je ogen ontstaan vaak omdat de afvoer van de afvalstoffen niet voldoende is. En bij een donkere huid ontstaat het vaak door een te veel aan melanine ( bruine kleur in je huid) rondom de ogen. Aan de afvoer van afvalstoffen kan je heel goed iets doen. Gebruik een oogverzorging die een stimulerend effect heeft met ingrediënten zoals bijvoorbeeld cafeïne. Bijvoorbeeld in de Ericson Bioptic Dark Circles fluid ( ideaal om dat het direct een concealer bevat om de donkere kringen te camoufleren of de Decaar energizing eyecream

De beste oogcreme tegen rimpels

Naar mate we ouder worden, krijgen we meer last van huidveroudering. En dus ook rondom de ogen. Helaas kunnen we bestaande rimpels niet meer wegnemen, maar we kunnen ze wel iets verminderen en de vorming van nieuwe rimpels deels voorkomen door de huid rondom de ogen goed te verzorgen. Een goed verzorgde huid heeft minder snel last van huidveroudering. Dit doe je door een goede oog crème te gebruiken zoals: Oolaboo Stemcel eyecream. En ook door je ogen op zachte wijze te reinigen met een echte oogmake-up remover en niet te boenen, een zonnebril te dragen als de zon schijnt en je ooghuid af en toe te vertroetelen met een oogmasker.

De beste oogcreme tegen verslapping

Net als rimpels ontstaat huidverslapping ook door huidveroudering. Helaas kunnen we bestaande verslapping niet meer wegnemen, maar we kunnen het wel iets verminderen en de vorming van nieuwe verslapping deels voorkomen door de huid rondom de ogen goed te verzorgen. Een goed verzorgde huid heeft minder snel last van huidveroudering. Dit doe je door een goede oog crème te gebruiken zoals: Ericson Bioptic Collagen lifting oogcreme.of de Decaar lifting oogcreme

Wat is de beste oogcreme.jpg

 

Bekijk hier onze oogverzorging 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box