Terug

Decaar Delicate Calming Line (11)

Filters

Decaar Delicate  Calming Line

Decaar Delicate Calming Line - Decaar voor de gevoelige huid

De Decaar Delicate Calming line bevat producten die de natuurlijke weerstand van je huid ondersteunt en beschermt tegen irritaties. De producten zijn geschikt voor de gevoelige huid helpt de tekenen van een overgevoelige huid te verminderen.

 

Voordelen van de Decaar Delicate producten

  • Speciaal samengesteld voor de gevoelige geïrriteerde huid.
  • Voor behoudt van een gezonde en jeugdige huid.
  • Geeft de huid bescherming
  • Verzorgt de huid met Panthenol en Aloë Vera, die negatieve gevolgen van oxidatieve stress zoals roodheid, lijntjes en rimpels en een ruwe huid voelbaar en zichtbaar verminderen.
  • Geeft een fris effect op de huid
  • Normaliseert de vochtbalans.
  • Activeert het herstel van de cellen.
  • Vermindert roodheid en ontsteking.
  • Te gebruiken bij Couperose en Rosacea.

Welke producten zitten er in de Decaar Delicate Calming line?

 Decaar producten

 

Waar staat Decaar voor?

De Decaar Delicate Calming Line is een van de productenlijnen van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Decaar Delicate Calming Line zijn daar hele fijne producten voor.

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »