Terug

Waar gebruik je een highlighter?

Een highlighter is een super hot beautyproduct! Een highlighter geeft een mooie glans en extra touch aan je make-up look door het aan te brengen op de jukbeenderen, maar highlighter kun je op veel meer delen van het gezicht aanbrengen. Ben jij benieuwd waar je highlighter allemaal voor kunt gebruiken? je leest het hier!

Hoe werkt een highlighter?

Een highlighter is een product dat je kunt gebruiken om extra glans aan je make-up look te geven. Anno 2019 maakt bijna iedereen gebruik van een highlighter, want iedereen houdt van shinen! De highlighter zorgt bovendien voor een stralende, jonge en levendige look. 

Hoe gebruik je een highlighter?

Hoe je een highlighter gebruikt is een beetje afhankelijk van het soort eyeliner die je gebruikt. Welke highlighter jij het fijnste vindt werken is ook vaak een persoonlijke voorkeur. Een stick highlighter is het makkelijkst, door middel van de stick kun je de highlighter direct aanbrengen (ook handig voor onderweg!) Als je last hebt van een vette huid is een poeder highlighter het fijnste. De poeder highlighter kun je door middel van een highlighter kwast aanbrengen, zo komt je highlighter precies op de plekken waar je het wilt hebben. En ten slotte heb je de vloeibare highlighter, deze bevat vaak een klein beetje olie waardoor je huid vetter kan worden.

Waar kan je een highlighter allemaal voor gebruiken?

Een Highlighter kan je voor veel meer gebruiken dan alleen de jukbeenderen, zo kun je het ook op veel andere delen van het gezicht aanbrengen zoals onder de wenkbrauwen, cupidoboog, in de binnenste ooghoeken en de neusbrug.

Highlighter kun je overigens ook zonder make-up look gebruiken. Als je niet houdt van een uitgebreide make-up look maar wel een klein beetje een glanzend effect wilt, kun je eventueel een klein beetje vloeibare highlighter aan je dagcrème toevoegen. Ook zou je in de zomer highlighter kunnen aanbrengen op je schouders, hierdoor komen je sleutelbenen mooi uit. 

Waar gebruik je een highlighter voor

 

Kijk voor onze make-up producten hier en onze Highligters hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »