Terug

Wat is een dagcrème?

Een dagcrème is een verzorgend product voor je huid, om het te beschermen tegen de invloeden van buitenaf.

Overdag komen er allemaal afvalstoffen op je huid. Die loop je zowel binnen als buiten op. Hieronder vallen: stof, zure regen, uitlaatgassen, stralingen en natuurlijk de zon. Maar ook tegen warmte en kou kan de verzorging helpen de huid te beschermen. Vooral tegen de temperatuurwisseling. 

Een dagcrème bevat tegenwoordig vaak een SPF, Sun Protection Factor, ofwel zonnebrand tegen de stralingen in de lucht maar ook van de mobiele apparaten. We zijn het nog niet allemaal gewend om dagelijks een SPF te gebruiken. We smeren vaak alleen als we naar het strand gaan. Maar de zon is de grootste huidverouderaar die er is en we kunnen ons daar alleen maar tegen beschermen door dagelijks een SPF te gebruiken.

Verder helpt een dagcrème de huid in het huidverouderingsproces. Het kan de huid ondersteunen. Huidveroudering kan je niet meer weghalen, maar je kan het vervagen en de vorming ervan vertragen.

Het is belangrijk dat de dagcrème op een schone huid wordt aangebracht. In de nacht herstelt de huid en doet afvalstoffen naar buiten brengen. Je wilt natuurlijk niet dat deze afvalstoffen weer in de huid komen. Dus reinig de huid altijd voordat je een dagcrème aanbrengt.

Reinig de huid ook weer goed voordat je naar bed gaat. Want je wilt natuurlijk niet dat de afvalstoffen nog op de huid zitten als de huid gaat herstellen in de nacht.

 

Je vindt alle huidverzorging hier, de dagcrèmes hier en de nachtcrèmes hier

Wat is een dagcrème?

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box