Terug

Hoe vaak gebruik je een gezichtsmasker?

Een gezichtsmasker aanbrengen op je huid is heerlijk. Het is een boost voor je huid en een relax momentje voor jezelf.

Hoewel je dat momentje voor jezelf misschien het liefste iedere dag in zou plannen, gebruik je een gezichtsmasker zo’n één a twee keer in de week. Heb je een droge of gevoelige huid, dan gebruik je het masker wat minder vaak een gezichtsmasker dan wanneer je een gecombineerde huid hebt. Een masker voor een gecombineerde huid werk zuiverend en een masker voor de droge huid werkt voedend. Je mag het masker natuurlijk vaker gebruiken, maar aangezien je huid na twee maskertjes per week al een geweldige boost heeft gehad, zal het geen meerwaarde hebben.

Tip: gebruik een gezichtsscrub voordat je een gezichtsmasker aanbrengt. Hierdoor verwijder je de dode huidcellen en wordt het maskertje beter opgenomen. En uiteraard breng je een gezichtsmasker altijd aan op een goed gereinigde huid.

 

Hoe vaak gebruik je een gezichtsmasker l Viva Donna l huidverbetering

Bekijk hier onze gezichtsmaskers

Je vindt alle huidverzorging hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box