Terug

Welke oogcreme gebruik je waarvoor?

Iedereen heeft wel eens last van wallen onder zijn ogen als je slecht hebt geslapen of een avondje hebt doorgezakt En als je ouder wordt dan krijg je als eerste rimpeltjes rondom je ogen omdat je oogspieren 24 uur per dag 7 dagen per week aan het werk zijn. Maar wat kan je daar nou aan doen? We vertellen je hier wat je kan doen tegen de problemen die je tegen kan komen rondom je ogen.

Hoe verzorg je de huid rondom de ogen goed?

Als je de klachten van de ooghuid wilt voorkomen dan is het verstandig om al jong met goede oogverzorging te beginnen zoals een goede oogmake-up remover en een oogcreme. Uiteraard kan je wallen of krijgen niet altijd voorkomen als je een avondje hebt doorgehaald, maar er is zeker iets aan te doen. Hieronder vind je alle huidklachten van de ogen, wat je er aan kunt doen en de producten die je daar het beste voor kunt gebruiken!

Ooghuid problemen

Wil je weten wat je kunt doen tegen je ooghuid probleem? klik dan op de link van de problemen!

 

Welke oogcreme gebruik je waarvoor

 

Bekijk hier onze oogverzorging 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box