Terug

Wat is een bodylotion?

Een bodylotion wordt ook wel bodymilk genoemd. Het valt onder de lichaamsverzorging en het is een verzorgingsproduct dat je voor je hele lichaam kan gebruiken (m.u.v. je gezicht). Het geeft voeding aan de huid. Een bodylotion bestaat uit een combinatie van water en oliën. Deze twee stoffen binden zich moeilijk. Hiervoor wordt een emulgator gebruikt. Je kan deze ingrediënten zowel natuurlijk als chemisch verkrijgen. Er zit dus een heleboel verschil tussen de verschillende bodylotion van de diverse merken.

Bodylotions kunnen meerdere eigenschappen hebben, bijvoorbeeld om de huid te verstevigen of het een bepaalde glans te geven. Er zijn ook speciale lotions om de huid bruiner te maken. Dit zijn de zelfbruinende bodylotion. Die bevatten een vleugje zelfbruiner.

Iedere parfum heeft tegenwoordig wel een geparfumeerde bodylotion is het assortiment. Die voegen dan de geur toe aan de bodylotion. Ideaal om je parfum langer te ruiken.

Een bodylotion kan door iedereen gebruikt worden, het is een luchtige substantie en trekt snel in!

 

Wil je alle bodylotions voor het lichaam nog eens nader bekijken? Klik dan hier

En alle andere lichaamsverzorging vindt je hier

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »