Terug

Wat is de beste dagcrème met SPF?

Als je even een momentje kunt pakken om in de zon te zitten of te bewegen dan is dat heerlijk. Je krijgt er een kik en energie van. Dat kan echt een geniet momentje zijn, maar helaas moeten we de huid ook goed beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon.

Het is dus belangrijk dat we ons dagelijks goed beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon. Dit doe je onder andere door een dagcrème met een SPF te gebruiken . Natuurlijk kan je ook een zonnebrandproduct gebruiken naast je verzorgingsproducten, maar het werkt sneller om dat in een product te gebruiken. Maar welke dagcrème met SPF is nou het allerbeste?

De beste dagcrème met zonbeschermingsfactor

Vroeger waren mensen helemaal niet zo bezig met de schadelijkheid van de zon. Maar doordat er door de jaren heel toch meer huidkanker ging ontstaan kwamen ze erachter dat de zon naast het heerlijke genieten en de vorming van Vitamine D ook schadelijk kan zijn voor de huid. En daar moeten we ons echt goed van bewust zijn.

Smeer je dagelijks in met je dagcrème met bescherming. Dan kan je veilig genieten van het lekkere en gezonde zonnetje!

Er zijn tegenwoordig best veel producten met een SPF erin. Wij adviseren toch wel minimaal een SPF 30 te kiezen in je dagverzorging om je zo voldoende te kunne beschermen. Met een SPF 30 of hoger ben je goed beschermt maar je krijgt toch nog wel een tintje. Een sunblock bestaat niet. Je kan de zon niet meer afschermen met een SPF dan ongeveer 80-90%.

Onze beste dagcrèmes met SPF zijn

Wat is de beste dagcreme met SPF l bescherming l huidverbetering

Bekijk hier onze dagcremes met SPF

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box