Terug

Hoe reinig ik mijn oog het beste?

Het reinigen van je ooghuid is belangrijk. Als je make-up draagt dan is dat prima, maar het moet er 's avonds wel weer af voordat je gaat slapen! Als je dat niet doet dan veroudert jouw huid rondom je ogen echt in een sneller tempo dan als jij je ogen wel goed schoonhoudt. En de huid is al de plek waar je als eerste huidveroudering gaat zien dus: Reinig je ogen op milde wijze, iedere dag en met een echte oogmake-up remover

Oogreiniging

  • Oogreiniging is erg belangrijk, als je je ogen niet reinigt na het gebruik van make-up dan wordt je huid sneller ouder en ziet het er onverzorgd en vermoeid uit.
  • Reinig je ogen met een speciaal product voor de ogen ( niet met water, dat reinigt niet voldoende/ niet met vette crème of olie dat is niet afbreekbaar door het oogtraanvocht)
  • Reinig je ogen zacht ( We zijn geneigd om te gaan boenen met het watje oog reiniger, maar dat is erg slecht voor de huid, doe het met beleid.
  • Laat de mascara op de wimpers even weken onder een wattenschijfje met oog remover. In plaats van hard te boenen veeg je het er zo vanaf.
  • Hoe…? Bekijk de vlog hieronder.

 

 

Bekijk hier onze oogverzorging en oogreiniging

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »