Terug

Wat is het verschil tussen een serum en een ampul?

Er zit best wel wat verschil tussen de inhoud van een serum en van een ampul.

Een serum zit meestal in een flesje met een pipetje of klein pompje en er zitten heel veel werkstoffen in. Veel meer dan er in een dag en of nachtcrème kunnen. Wel zitten er meestal meer toegevoegde ingrediënten in dan bij een ampul. Denk bijvoorbeeld aan een olie. Een serum verpakking bevat meestal 30ml en die gebruik je dagelijks onder je dag en of nacht crème.

Een ampul zit in een klein glazen flesje die je met een tissue eromheen met je duim en wijsvinger kapot drukt. Het bevat bijna alleen maar werkstoffen. In een flesje zit meestal 2ml. Het flesje breek je open en de werkstoffen zijn voor éénmalig gebruik.  Ampullen gebruik je meestal in een kuur om een specifiek huidprobleem op te lossen. Je gebruikt het ook alleen in de avond voor het slapen gaan aangezien de huid dan herstelt en de ingrediënten van de ampul daarin goed hum werk kunnen doen. Afhankelijk van je ampul kan je wel of niet een nachtverzorging eroverheen gebruiken.      

Serum l serum kopen l Viva Donna

Je vindt alle Serums hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Meer over serums lezen? klik dan op de onderstaande linken:

Wat doet een serum?

Welk serum je het beste kunt gebruiken bij jouw huidtype

Hoe je het beste een serum kan gebruiken

Je vindt onze ampullen hier

Wat zijn ampullen?

Hoe gebruik je een ampul?

Wanneer gebruik je een serum en wanneer gebruik je een ampul?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »