Terug

Hoe gebruik je een getinte dagcrème?

Hoe je een getinte dagcrème gebruikt gaan we je hier haarfijn uitleggen.

Een getinte dagcrème wordt vaak geadviseerd om direct op de gereinigde huid aan te brengen. Wij als beauty Specialsite adviseren eigenlijk om na het reinigen van de huid toch altijd eerst de oog crème, serum en dagcrème aan te brengen en daarna pas de getinte dagcrème. De reden daarvoor is omdat er toch kleurstoffen in de crème zitten en er zitten altijd meer werkzame stoffen in je serum oog crème en dagcrème!

Als je de huid nog verder op wil maken dan kan dat na de getinte dagcrème op de zelfde manier als dat je dat zou doen met een foundation. Alleen geeft een getinte dagcrème een iets meer subtiele look.

Als je nou een weekendje weg gaat dan kan je wel gewoon alleen je getinte dagcrème meenemen. Dat scheelt weer in het gewicht. Voor een paar dagen maakt het niet uit, maar op de lange termijn adviseren wij altijd eerst de gewone verzorging te gebruiken.

Je vindt alle huidverzorging hier

Hoe gebruik je een getinte dagcreme

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Wat is een getinte dagcrème?

Welke kleur getinte dagcrème is het beste?

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »