Terug

Wat is het verschil tussen aftershave en aftershave balsem?

Scheren kan een aanslag zijn voor de huid. Hoewel dit niet bij iedere man hetzelfde is. Door te scheren haal je een grote laag dode huidcellen eraf waardoor de huid daarna wat gevoelig kan zijn. Je kan de huid na het scheren verzorgen met een aftershave balsem, een aftershave en een verzorgende en herstellende crème. Het is erg persoonlijk wat een man fijn vindt om na het scheren te gebruiken.

 

Een aftershave voelt lekker fris aan maar kan wel prikken op de huid na het scheren. Dit komt door de alcohol die er in zit. Vaak is een aftershave ook geparfumeerd.

 

Een aftershave balsem bevat geen alcohol en prikkelt daardoor niet of nauwelijks na het scheren. Het verzorgt de huid beter doordat er kalmerende stoffen in zitten. Maar voelt ook iets minder fris aan dan aan aftershave. Een aftershave balsem kan je geparfumeerd en ongeparfumeerd krijgen.

 

Als je een hele gevoelige huid hebt met scheren dan raden we je aan om een verzorgende crème te gebruiken en geen geparfumeerde aftershave of aftershavebalsem. Een verzorgende crème bevat alleen maar verzorgende en kalmerende bestanddelen die de huid vochtreguleren, kalmeren en verzorgen. Deze ruiken vaak heel natuurlijk. Dit prikkelt geheel niet. Wij adviseren bij de meest gevoelige huid voor deze optie te gaan!

verschil aftershave en aftershavebalsem

U vindt alle verzorging voor mannen hier en alle baardverzorging hier

Wilt u meer lezen over dit onderwerp? klik dan op een van de onderstaande links:

 

Wat is het verschil tussen de huid van de man en de vrouw?

Beste huidverzorging voor mannen

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »