Terug

Kan je nagels lakken zonder basecoat en topcoat?

Als je de nagels lakt is het verstandig om het juist te doen, want dan hou je je nagels het langste mooi. Maar kan je dat doen zonder basecoat en topcoat?

Natuurlijk kan je je nagels lakken zonder basecoat en topcoat, maar of het verstandig is voor je nagels dat is de vraag. Nou daar hebben wij het antwoord op. Wij adviseren het niet om je nagel te lakken zonder je basecoat en topcoat. Een basecoat zorgt voor de bescherming van de nagelplaat. Als je een gekleurde nagellak op je nagels aanbrengt dan kan die kleur in de nagelplaat trekken. Hierdoor verkleuren je nagels en dat geeft dan een gelige/ bruinige kleur op de natuurlijke nagel. N dat ziet er natuurlijk niet zo mooi uit!  Basecoat is eigenlijk het aller belangrijkste van de nagellak!

De topcoat is ook belangrijk, maar minder belangrijk dan de basecoat! De topcoat zorgt ervoor dat de nagellak langer mooi blijft zitten. Er brokkelen minder snel stukjes af en de topcoat geeft de nagels een enorme mooie glans. Dus het geeft zeker een meerwaarde als je je nagels ook met een topcoat na lakt!

Onze merken nagelverzorging zijn:

 

Kan je nagels lakken zonder basecoat of topcoat

Alle nagellak en nagelverzorging

 

Meer over dit onderwerp lezen? bekijk de onderstaande kennisbank artikelen.

Hoe breng je nagellak het mooiste aan?

Wat is het verschil tussen een basecoat en een topcoat ?

Gebruiksaanwijzing Striplac

Gellak verwijderen

Beste nagellak

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box