Terug

Hoe breng je nagellak het mooiste aan?

Het liefste wil jij natuurlijk je nagellak aanbrengen zoals professionals dat doen. Nou dat kan jij ook!! Wij zullen je uitleggen hoe je dat het beste kan doen.

De nagellak moet altijd eerst goed geschud zijn. Open het nagellak flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje.  Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel.
Zet het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is.

Het mooiste resultaat met een Nagellak krijg je als je mooie verzorgende en gevijlde nagels hebt. Ook is het belangrijk om ten aller tijden een base coat en een topcoat te gebruiken. Een basecoat zorgt ervoor dat de nagellak kleur niet in de nagel trekt en dat het langer houdt.
De topcoat zorgt voor een mooie glans en ook weer dat de nagellak mooier lang blijft zitten. Je mag er vanuit gaan als je de nagels mooi gelakt hebt dat ze ongeveer 5 dagen mooi blijven. 

Hoe nagellak breng je nagellak aan

Wil je alle nagellak  bekijken die wij verkopen? kijk dan hier en voor de nagelverzorging hier

Beste nagellak

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »