Terug

Welk serum past het beste bij mijn huid?

Je hebt kunnen lezen wat een serum is en wat een serum voor je huid allemaal kan doen. We gaan je hier alles vertellen over welke serums er allemaal zijn en welke dan het beste geschikt is voor jou huidtype en huidproblemen.

Welke serums zijn er allemaal?

  • Hydraterend serum
  • Anti-rimpel serum
  • Liftend serum
  • Verstevigend serum
  • Antibacteriële serum
  • Matterend serum
  • Voedend serum
  • Kalmerend serum

Hydraterend serum

Een hydraterend serum gebruik je bij een vochtarme huid. Bijna iedereen kan wel vocht gebruiken. Deze serums zorgen ervoor dat de huid beter vocht vast blijft houden waardoor het minder snel uitdroogt en de beter beschermt is. Een vochtarme huid ervaart vaak trekkerigheid.

Vaak zit er hyaluron in een vochtregulerend serum verwerkt.

Hydraterende serums

Anti-rimpel serum

Een anti-rimpel (anti age / anti rides ) Serum helpt de huideigen stof collageen aan te maken waardoor rimpels minder snel kunnen ontstaan.

Anti –rimpel serums

Liftend serum

Naar mate je ouder wordt wordt de huid slapper. Een liftend serum helpt de huid wat aan te spannen waardoor je minder de verslapte huid ervaart.

Liftende serums

Verstevigende serums

Een verstevigend serum helpt de huid die verslapt is en rimpels krijgt te verstevigen( zoals de naam ook al vertelt). Het helpt de Elastine en Collagenen vezels te verstevigen waar door de vorming van huidveroudering zoals verslapping en rimpels vertraagt wordt.

Verstevigende serums

Anti-bacteriële serums

Als je een onzuivere huid hebt of Acne dan is het aan te raden om een anti-bacteriële serum te gebruiken.  Acne wordt namelijk veroorzaakt door een bacterie.

Anti-bacteriele serums

Matterend serum

Als je snel een glimmende huid hebt dan zijn er matterende serums die je kan gebruiken zodat de talgproduct van de huid gereguleerd wordt.

Matterende serums

Voedende serums

Als de huid een tekort aan voedingstoffen heeft dan is een voedend serum een aanrader. Vaak noemen ze dat een nutri-serum. De huid ervaart dan een trekkerigheid met schilfertjes. Gebruik ook altijd een comfort crème erbij voor dag en nacht.

Voedende serums

Calming serum

Gevoelige huidjes die snel geïrriteerd zijn en evt couperose en rosacea hebben, kunnen veel baat hebben bij een calming of kalmerend serum. Het kan de jeuk en eventuele roodheid verminderen en de huid wat sterker maken zodat de huid minder snel geïrriteerd raakt.( uiteraard afhankelijk van het serum)

Kalmerende serums.

 

Serum l serum kopen l Viva Donna

Je vindt alle Serums hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Meer over serums lezen? klik dan op de onderstaande linken:

Wat doet een serum?

Welk serum je het beste kunt gebruiken bij jouw huidtype

Hoe je het beste een serum kan gebruiken

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box