Terug

Wat is een topcoat en wat doet een topcoat?

Een topcoat vind je net als de basecoat in het schap bij de nagellak producten.  Een topcoat gebruik je als laatste bij het nagels lakken. Het is een laagje van meestal transparante nagellak die je over een andere nagellak aanbrengt zodat de nagellak langer op de nagels blijft. Een topcoat is meestal transparant, maar kan ook shimmers of glitters bevatten, mat zijn of een doorschijnende kleur hebben. En naast dat de topcoat er voor zorgt dat de nagellak langer blijft zitten, heeft het ook nog een mooie glans. Je nagel ziet er mooier gelakt uit als je ook een topcoat gebruikt.

Hoe lak je mooi je nagels met Topcoat?

Dus als je de nagels gaat lakken dan zorg je dat je gaat lakken op een gereinigde nagel. Je brengt eerst een laagje basecoat aan. Daarna breng je het eerste laagje nagellak kleur aan. En na een paar minuten ook een tweede laagje nagellak kleur. Als laatste breng je een laagje topcoat aan.
Nu goed laten drogen. Want het zou zonde zijn als de mooi gelakte nagel nu beschadigt! Als je een dry spray gebruikt dan hard de bovenkant van de nagellak sneller uit.

Onze merken nagelverzorging zijn:

Wat is een topcoat

Wil je alle nagellak bekijken die wij verkopen? Kijk dan bij nagellak  en kijk bij  nagelverzorging

Hoe breng je nagellak het mooiste aan?

Wat is het verschil tussen een basecoat en een topcoat ?

Welke nagellak blijft het langste zitten?

Beste nagellak

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »