Terug

Hoe vaak moet ik mijn huid reinigen?

Reinigen is eigenlijk het aller belangrijkste voor een mooie huid. Overdag komen er afvalstoffen op de huid en heb je last van straling. In de nacht doet de huid herstellen en brengt afvalstoffen naar buiten. Het is dus verstandig om 2x daags je huid te reinigen met een zachte reiniging die bij jou huid past. Een keer voordat je je dagcrème op brengt.

Hoe moet ik mijn huid reinigen.jpg

Dit om de afvalstoffen die de huid in de nacht naar buiten heeft gebracht, te reinigen. En natuurlijk voordat je gaat slapen moet je je huid ontdoen van alle afvalstoffen die je overdag hebt opgedaan. Dan kan je weer op een schonen huid je nachtcrème aanbrengen.

Bekijk hier onze reinigingsproducten

 

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

Reinigen van de huid

Hoe kan ik mijn huid het beste reinigen?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »