Terug

Waarvoor gebruik je concealer?

Een concealer, ook wel camouflage genoemd, gebruik je om bepaalde plekjes in je gezicht een kleine beetje te camoufleren. Camoufleren is het wegwerken van plekjes in de make-up. Een foundation werkt al een klein beetje camouflerend maar een concealer het meer dekkracht. En als je de concealer dan net een tintje lichter kiest dan de foundation dan vallen de plekjes die wil wilt camoufleren nog minder op.

Een concealer wordt vaak gebruikt om puistjes te camoufleren. Dit kan met een normale camouflage of met een groene.  Ook worden wallen en kringen onder de ogen vaak gecamoufleerd. En natuurlijk pigmentvlekjes en rode vlekjes kan men camoufleren. Een rode plek is dan weer te camoufleren met een groene concealer. Groen neutraliseert de rode kleur in de huid waardoor je de rode kleur minder goed ziet.

Bekijk al onze make-up producten hier en de concealers vind je hier

 

Hoe breng je een concealer aan lees je hier.

Hier vind je onze concealers en foundations

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »