Terug

Welke Striplac kleur past er bij mijn kleding?

Striplac nagellak is er inmiddels in 80 standaard kleuren die vast in het assortiment zitten. Dit zijn Striplac Flesjes van 8ml. En daarnaast brengt Alessandro 4x per jaar een seizoen Striplac kleurenlook uit. Deze Striplac flesjes zijn 5ml. Er zit dus voor iedereen een mooie kleur bij die goed bij jou past.

Maar nu heb je een nieuw outfit gekocht voor een feestje en je komt er niet helemaal uit welke kleur het beste bij jou outfit past. Soms is het ook lastig te zien op de computer.

Hoe bepaal ik welke Striplac kleur past er bij je kleding?

  • Wij verkopen een Striplac kleuren kaart zodat je als Striplac fan heel snel kunt zien welke kleuren er bij jou nieuwe outfit passen.
  • Als je er met de kleurenkaart en online niet uitkomt dan bieden wij uitkomt. Mail dan een foto van je nieuwe outfit naar ons via [email protected] dan kijken wij voor jou op de kleuren kaart en vertellen je welke kleur het beste bij jou outfit past! Service van de zaak!

Hieronder zie je de Kleurenkaart van Alessandro Striplac!

Je vindt alle Striplac kleuren hier.

Hier vind je alle Striplac look kleuren in de Striplac inspiratie pagina! Naast de huidige Striplac Seizoen looks vind je hier ook leuke ideeën hoe je je nagels kunt lakken. Neem dus snel een kijkje!

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Mooie nagels?

Striplac gebruiksaanwijzing

Welke nagellak blijft het langste zitten?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box