Terug

Welke nagellak is het beste?

Nagels lakken doen we als vrouwen regelmatig. Zelfs bij mannen zie je het wel eens (bij André Hazes junior bijvoorbeeld). Wij krijgen regelmatig vragen welke nagellak nou het beste is.

  • Welke nagellak blijft het mooiste zitten?
  • Welke nagellak is het meest innovatief?
  • En is nagellak nou eigenlijk wel goed voor je nagels en je lijf en welke nagellak is dan het beste om te gebruiken voor je zelf, maar ook voor de natuur? Want je kan je misschien voorstellen dat er in reguliere nagellak niet altijd even goede stoffen voor de natuur zitten, zoals bijvoorbeeld aceton!

We gaan het je hier bij Viva Donna allemaal uitleggen!

Welke nagellak is het beste in welke categorie?

  • Houdbaarheid; Qua houdbaarheid, dus of een nagellak goed en lang mooi blijft zitten, is er best wat verschil in merken en soorten nagellak. Bijvoorbeeld gellak en Striplac blijven heel goed en lang zitten. Maar als je het hebt over gewone nagellak dan is het merk OPI wel echt een van de bekendste en populairste nagellak merken.
  • Bijzondere nagellak; De gewone nagellak die kennen we allemaal natuurlijk wel, maar heb jij al wel eens gehoord over Striplac, nagellak die de looks heeft van een gellak, die je aanbrengt met een ledlamp, maar niet de schadelijk invloeden er van heeft? Het is niet slecht voor je nagels en je verwijdert het heel handig als een vliesje!
  • Nagellak zonder schadelijke ingrediënten; Gelukkig zijn de nagellak merken waar minder slechte ingrediënten in zitten gelukkig in opmars! Want helaas zitten er in de reguliere nagellak merken echt veel schadelijke stoffen die niet zo goed zijn voor mens en milieu. De merken die wij aanraden zijn; ZAO en Glossworks. Je kan ze herkennen aan de certificeringen van 10-free / 9-free. Deze certificering geeft aan dat er rep. 10 of 9 minder schadelijke stoffen aan de nagellak zijn toegevoegd.

Welke nagellak is het beste

Wil je alle nagellak bekijken die wij verkopen? Bekijk ook de  Nagelverzorging

Lees ook: welke nagellak blijft het langste zitten?

Beste nagellak

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »