Terug

Zo seal je de Striplac mooi af

Zo werk je de Striplac mooi af.

Als je de nagellas gaat lakken met  Striplac dan wil je natuurlijk dat het zo lang mogelijk blijft zitten. Dit doe je oa doordat je de nagels van te voren opruwt met een Striplac buffervijl en ontvet. Maar ook door je nagels aan de voorkant af te sealen. Hoe dat afsealen in zijn werk gaat dat vertellen we je hier.

Striplac afsealen

Het afsealen van Striplac is eigenlijk niets anders dan de voorkant van je nagel ook mee te lakken bij het aanbrengen van Striplac. Dat doe je zowel met de Striplac kleur lak als met de Striplac topcoat.

Als je de nagel hebt gelakt dan haal je simpelweg het kwastje ook even over de voorkant van de nagelplaat. Zo blijft je nagellak nog mooier zitten.

Wil jij weten hoe je je nagels het mooiste lakt met Striplac?

Striplac gebruiksaanwijzing

Base coat

Wat heb je nodig voor Striplac?

  • Kleur striplac
  • Polijst vijl
  • Topcoat
  • ledlamp
  • reinigingspads

Striplac hoe werkt het?

  • Polijst alle nagels zorgvuldig.
  • Open het Striplac flesje. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppen aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel. Ze het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Hard de lak nu op de hoogste stand uit. Doe dit bij iedere nagel.
  • Breng de topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.
  • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.
  • En klaar zijn je mooie nagels.

Hoe breng je Striplac aan

Bekijk alle Striplac producten striplac, alle Striplac benodigdheden striplac verzorging en alle nagelstylingsproducten nagelstyling

 

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan de onderstaande kennisbankartikelen;

Wat is Striplac?

Wat is het verschil tussen gewone nagellak en Striplac?

Base coat

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »