Terug

Wat is het verschil tussen gewone nagellak en Striplac?

Nagels lakken wordt erg veel gedaan. Het ziet er verzorgt uit als je je nagels hebt gelakt. Hoe je dat doet is aan jou de keuze. Je hebt gewone nagellak, Striplac en Gellac. Wij werken niet graag met Gellac omdat het niet zo goed is voor je eigen nagels. Wij adviseren gewone nagellak of Striplac. Maar wat is nou het verschil?

Nagellak 

Gewone nagellak breng je aan met een basecoat eronder, 2 laagjes kleur lak en een topcoat bovenop. ( Doe dit wel altijd op een schone nagel, dus reinig het eerst met een nagellak remover voor je begint met de basecoat) Deze nagellak droogt aan de lucht. Het kan soms even duren, maar als je geduld hebt dan heb je mooi gelakte nagels. Deze nagellak blijft, afhankelijk van welk beroep je hebt, ongeveer 3-7 dagen mooi zitten. Er kan wel snel een stukje afbrokkelen, waardoor het iets minder verzorgt eruit ziet. Deze nagellak verwijder je weer met een nagellak remover.

Striplac

Striplac breng je aan met een speciale nagellak. Deze moet je uitharden onder een Striplac led lamp.  Je brengt het aan op een schone nagel, dus doe eerst altijd de nagel schoonmaken met remover en ruw het een beetje op met de Striplac Polijstvijl.

Je brengt 1 laagje lak aan op de nagelplaat en hard dat 60 seconden uit onder de lamp. Hierna breng je een laagje topcoat aan en dan ga je weer met de nagels onder de ledlamp ( weer 60 seconden). De nagels voelen nu nog een beetje plakkerig aan. Deze plak laag verwijder je met de Striplac reinigingspads. Nu zijn de nagels klaar. Deze lak blijft tussen de 2 en 3 weken netjes zitten. Als je ze wilt verwijderen dan kan dat door het als een vliesje er vanaf te halen. Je hebt bij deze lak geen last van tussentijds afbrokkelen van de nagellak. Je kan hooguit een hele nagel kaal hebben, maar die heb je zo weer bij gelakt.

Wat is het verschil tussen nagellak en striplac

Wil je alle nagellak bekijken die wij verkopen? En nagelverzorging hier.

 

Verschil tussen Striplac en gewone nagellak

Bekijk alle Striplac producten hier, alle Striplac benodigdheden hier en alle nagelstylingsproducten hier

Wil jij ook mooie Striplac nagels?

Striplac gebruiksaanwijzing

 

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan de onderstaande kennisbankartikelen;

Hoe breng je Striplac het mooiste aan

Wat is Striplac

Base coat

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »