Terug

Hoe kan je verkleuringen van Striplac voorkomen en tegen gaan?

Wat moet je doen als je snel verkleuringen krijgt met Striplac nagellak? Gelukkig heeft Striplac er niet zo heel vaak last van maar bij sommige kleuren Striplac kan er na het verwijderen van Striplac lichte verkleuring op de nagels optreden, vooral bij sterk gepigmenteerde kleuren zoals rood, roze, geel, groen. Wat kan ik doen bij nagelverkleuringen van Striplac? Wij vertellen je er hier alles over!

De Striplac 1.0 had een basecoat die je onder iedere Striplac kleur aanbracht ter voorkomeng van de verkleuring van de nagelplaat. Bij de vernieuwde Striplac is dat in principe niet meer nodig, maar heel soms bij hele sterke gepigmenteerde kleuren kan het nog wel eens voorkomen. En het kan nog extra voorkomen al je nagels een beetje poreus of beschadigd zijn. Bij beschadigde nagels zou ik adviseren geen Alessandro Striplac aan te brengen op de nagels. Maar bij een poreuze nagel kan de kleur extra in de nagel trekken.

 

Wat kan ik doen bij nagelverkleuringen van Striplac?


Als u, ondanks dat het bijna niet voorkomt, toch verkleuringen op de nagelplaat heeft gekregen van een Striplac kleur dan kunt u de volgende dingen doen:

  • Je kunt de verkleuring verwijderen door met een polijstvijl de nagel iets af te vijlen.
  • Voordat je Striplac opnieuw gebruikt, dient u de nagel te polijsten (= glad oppervlak) en NIET te bufferen.
  • Komt de verkleuring iedere keer voor bij één bepaalde kleur? Breng dan voordat je de Striplac kleur aanbreng een heel dus laagje van een licht kleur Striplac aan. Dit geeft dan een beschermlaagje tegen de verkleuringen.
  • Geef het aan ons door als je verkleuringen krijgt van een bepaalde kleur. Dan kunnen wij dat corresponderen met Alessandro en kunnen zijn maatregelen nemen.

Striplac verkleuringen voorkomen

Wil jij ook mooie Striplac nagels?

Striplac gebruiksaanwijzing

Mooie nagels

Welke nagellak blijft het langste zitten?

Bekijk alle Striplac producten Striplac, alle Striplac benodigdheden striplac benodigheden en alle nagelstylingsproducten nagelstyling

 

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Succes! Met de Striplac!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box