Terug

Wat is anti-aging?

Je ziet het tegenwoordig vaak op cosmetica verpakkingen staan: Anti-Age of anti-aging. Maar wat betekent nou het nou precies? We leggen het je hieronder heel duidelijk uit.

Wat betekent anti age en anti aging?

Anti-age of anti-aging komt van de afkorting: A.G.E. Dit betekent: Advanced Glycation Ends products. ( Dat door middel van Glycatie de huid stofjes produceert die zorgen voor huidveroudering in de huid.)  Vandaar dat je deze termen dus ook vaak tegenkomt op producten die werken tegen huidveroudering,  rimpeltjes en verslapte huid. Kort gezegd zijn het dus producten die werken tegen huidveroudering.

A.G.E.’s zijn stoffen die zich bij voorkeur hechten aan de collagene en elastine vezels. Hierdoor verkleven deze vezels en kunnen niet meer goed hun werk doen. Het gevolg is dan een minder elastische huid en verminderde stevigheid van de huid. Er ontstaat sneller rimpelvorming, huidverslapping en de teint wordt dof.

Anti-age en anti-aging zoals het op verpakkingen staat is dus de huid verbeterende werking die een product heeft op de huid.

 

Huidveroudering

 

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Wil je meer lezen over dit onderwerp? klik dan op de linkjes hieronder!

Wat kan ik doen tegen huidveroudering

Wanneer ga je met anti age producten beginnen?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »