Terug

Kan Striplac ook op de nagels van de voeten?

Kan Striplac ook op de nagels van je tenen? Natuurlijk kan je de Striplac ook op de nagel van de voeten aanbrengen. Het is zelfs ideaal voor de voeten. Wel zitten er wat andere gebruiksaanwijzingen aan om de Striplac op de nagels van de voeten aan te brengen, maar dat is niet moeilijk. We zullen het je allemaal uitleggen.

Het grovere en ruwere oppervlak van de teennagels kan leiden tot een langere hechting van de Striplac. Dat hoeft geen probleem te zijn. Wel raden we aan om voordat u Striplac aanbrengt, daarom het nageloppervlak van de teennagels grondig te polijsten met de polijstvijl zodat een glad oppervlak ontstaat. Hierdoor kan Striplac gemakkelijker worden verwijderd. Daarnaast moet je bij het verwijderen zeker de Peel Off Activator gebruiken.

Als alternatief kunt u uw teennagels blanke lak aanbrengen voordat u Striplac gebruikt om ze gemakkelijker te kunnen verwijderen.

Zo breng je  Striplac ook op de nagels van de voeten aan:

 • Verwijder oude restjes nagellak.
  Zorg er voor dat de nagels vet vrij zijn. Dit kan je doen met een nagellak remover.

 • Polijst alle nagels zorgvuldig met de Striplac polijst vijl.

 • Haal de onderkant van de lamp er voorzichtig af door de knopje eruit te trekken. Nu kan je straks gemakkelijk de lamp over de voet heen zetten!

 • Open het Striplac flesje kleur lak. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppel aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel.) Zet het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Leg je nagels in de lamp en hard de lak nu op de hoogste stand uit in de lamp. Doe dit bij iedere nagel.

 • Breng de topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.

 • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.

 • En klaar zijn je mooie nagels.

Zo verwijder je Striplac ook op de nagels van de voeten

Met de nieuwe Striplac Soak off or peel off 2.0 kan je kiezen hoe je de nagellak van de nagelplaat afhaalt. Je kan het op de volgende manieren doen:

 • Peelen, De nagellak eraf “peelen” is eigenlijk net zo als bij de Striplac 1.0. Je kan de laklaag eraf trekken als een vliesje. Je kan de nagellak een beetje opwippen aan de zijkant van de nagel en dan verwijder je het heel gemakkelijk. Maar let op! Je mag hier de nagelplaat niet mee beschadigen. Het moet echt soepel gaan. Anders moet je de Striplac Peel Off activator gebruiken! Breng voor je gaat slapen een laagje Peel off activator aan op de Striplac en ga slapen. Als de laklaag nog niet goed los laat herhaal het dan nogmaals. Hierna verwijder je de lak laag als een vliesje zonder de nagelplaat te beschadigen.

 • Soaken, Het is nieuwe dat je ook de Striplac van de nagelplaat kan “soaken”. “Soaken” betekent letterlijk afweken.Dit werkt iets sneller dan het “peelen”. Je hebt hier de Striplac Wraps  en de Striplac Liquid  voor nodig. Breng de Liquid aan op een wrap en vouw deze over de Striplac laag heen. Laat het ongeveer 10- 15 minuten inweken en je veegt de laklaag er zo weer vanaf!

Welke keuze je maakt dat maakt niet uit, beide vormen van Striplac nagellak verwijderen zijn even zacht voor de nagels!

Wanneer mag ik Striplac niet aanbrengen op de nagels van de voeten?

 • Schimmelnagels
 • Beschadigde nagels

 

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Veel Striplac plezier!

Kan Striplac ook op de nagels van je voeten

Bekijk alle Striplac producten striplac, alle Striplac benodigdheden striplac benodigheden en alle nagelstylingsproducten nagelstyling

 

Wil jij ook mooie Striplac nagels?

Striplac gebruiksaanwijzing

Base coat

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box