Terug

Wanneer begin je met anti-age producten?

Iedereen krijgt vroeg of laat last van huidveroudering helaas. Daar valt niets aan te veranderen. Het enige wat je kunt doen is je lifestyle aanpassen naar gezond en gevarieerd, je huid goed reinigen en verzorgen met anti-aging producten. Maar vanaf wanneer ga je dan aan die anti-aging / anti age producten beginnen? Wij vertellen het je!

Wat is anti-aging?

Anti-aging of anti-age komt van de afkorting: A.G.E. Dit betekent: Advanced Glycation Ends products. ( Dat door middel van Glycatie de huid stofjes produceert die zorgen voor huidveroudering in de huid.)  Vandaar dat je deze termen dus ook vaak tegenkomt op producten die werken tegen huidveroudering,  rimpeltjes en verslapte huid. Kort gezegd zijn het dus producten die werken tegen huidveroudering.

A.G.E.’s zijn stoffen die zich bij voorkeur hechten aan de collagene en elastine vezels. Hierdoor verkleven deze vezels en kunnen niet meer goed hun werk doen. Het gevolg is dan een minder elastische huid en verminderde stevigheid van de huid. Er ontstaat sneller rimpelvorming, huidverslapping en de teint wordt dof.

Wanneer begin je met anti-age producten? 

Dat is een goede vraag, want huidveroudering start al eerder dan dat je waarschijnlijk verwacht. Huidveroudering begint al rond je 20e – 23e jaar. Uiteraard is de precieze leeftijd afhankelijk van je genen, leefstijl en verzorging.

Maar wanneer begin je dan met die producten tegen huidveroudering? Moet dat direct al als je 20 bent? Nee hoor, dat hoeft zeker niet! Het is wel heel belangrijk om de huid goed te gaan verzorgen als je dat nog niet deed! En dat is 2x daags goed reinigen met een zachte reiniging, de huid verzorgen met een hydraterende dagcrème met SPF ( want zon is de grootste huidverouderaar) en een oog crème ( omdat de ooghuid als eerste huidveroudering laat zien zoals rimpeltjes).

Huidveroudering

Rond je 35e - 40e levensjaar is het wel belangrijk om producten te gaan gebruiken die al iets doet tegen de eerste tekenen van huidveroudering. Dus wederom goede reiniging die past bij je huid past, een hydraterende dagcrème met SPF, een anti-age serum en een nachtverzorging. Een nachtcrème helpt je huid met het herstellen van de huid in de nacht

Als je richting de overgang gaat dan zal je merken dat je huid in korte tijd in conditie afneemt. Dit komt doordat je lichaam minder vrouwelijke hormonen aanmaakt. Je huid zal sneller rimpeltjes krijgen en aan stevigheid verliezen. Naast een goede verzorging zoals wederom de reiniging, is de anti-age dag en nachtverzorging met een gezichtsserum eronder het aller belangrijkste. Gebruik dagelijks een product met SPF! En vergeet je anti-age oog crème natuurlijk niet!

Wij adviseren je om in gesprek te blijven met je schoonheidsspecialiste over je huid en welk product het beste bij je huid past.

 

Klik hier voor alle anti-age producten

Alle huidverzorging vind je hier

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

 

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box