Terug

Wat zijn poriën?

Zoals je in de opbouw van de huid kon zien heeft de huid poriën, dit zijn kleine “gaatjes” in de huid. Ieder huid heeft haartjes en aan ieder haartje zit een talgkliertje. De talg heeft een beschermende functie samen met een beetje vocht en natuurlijke bacteriën ( dit samen heet het microbioom) De gaatjes waar de talg uitkomt dat zijn de poriën.

De grootte van de poriën hangt af van het huidtype. Een normale huid heeft normale poriën, de droge huid heeft bijna niet zichtbare poriën en de vette huid heeft grove poriën.

Als je een vette huid hebt gehad en je huid verouderd dan kan je schijn poriën krijgen. Dit zijn poriën die vroeger grof waren en nu de huid verslapt, wordt de huid wijder en de poriën dus zichtbaar groter.

 

Hoe behandel je ene vermoeide droge huid

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Wil je meer lezen over dit onderwerp? klik dan op de linkjes hieronder!

Hoe reinig je grove poriën het beste?

Hoe verklein je grove poriën?

Wat werkt nou echt tegen grove poriën?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »