Terug

Wat kan je doen als de Striplac te snel los laat?

alessandro Striplac » online kopen | DOUGLAS

Help mijn striplac laat te snel los

Je hebt je nagels mooi in de Alessandro Striplac gelakt en binnen een paar dagen vallen er een paar nagels af. Wat is er dan gebeurd? Heb je iets fout gedaan of kan je er iets aan doen zodat het de volgende keer niet gebeurt? We vertellen het je allemaal!

Wat kan je doen als je Striplac te snel los laat?

Ten eerste is het belangrijk om uit te zoeken wat de reden zou kunnen zijn waarom de nagels los laten. Heb je netjes alle stappen doorlopen van de gebruiksaanwijzing?
Het is namelijk erg belangrijk dat je alle stappen opvolgt want anders kan het zijn dat de Striplac niet zo goed hecht. Hieronder nog even alle Striplac stappen:

  • Verwijder oude restjes nagellak.
  • Zorg er voor dat de nagels vet vrij zijn. Dit kan je doen met een nagellak remover.
  • Polijst alle nagels zorgvuldig met de Striplac polijst vijl.
  • Open het Striplac flesje kleur lak. Er zit een kwastje aan. Er mag geen grote druppel aan dit kwastje hangen dus draai het kwastje in de opening van het flesje. ( Smeer het niet aan de rand af want dan krijg je na verloop van tijd  het flesje niet meer open en wordt het een knoeiboel.) Zet het kwastje op de nagelplaat ongeveer 3 mm van de nagelriem af. Schuif het kwastje 2 mm op naar de nagelriem toe en trek hem daarna in tegengestelde richting naar de nagelpunt. Doe dit 3 keer zodat de hele nagel mooi gelakt is. Leg je nagels in de lamp en hard de lak nu op de hoogste stand uit in de lamp. Doe dit bij iedere nagel.
  • Breng de topcoat aan op iedere nagel en hard de lak weer uit onder de lamp op de hoogste stand.
  • Er zit nu nog een plakkerig laagje op de nagelplaat, die kan je verwijderen met de reinigingspads.
  • En klaar zijn je mooie nagels.

Als je netjes alle stappen hebt doorlopen dan kan het zijn dat jij van nature een wat vettigere / vochtigere nagelplaat hebt. Dan kan het raadzaam zijn om de Alessandro Striplac Prime Coat te gebruiken. Dit bereid de natuurlijke nagel voor op de Striplac en  verbetert de hechting van de Striplac kleuren Deze coating hoef je niet uit te harden onder de lamp, maar laat je gewoon aan de lucht drogen. Je brengt de Primecoat dan aan nadat je de nagels hebt gepolijst.


Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Wat als je Striplac te snel los laat

Bekijk alle Striplac producten Striplac, alle Striplac benodigdheden striplac verzorging en alle nagelstylingsproducten nagelstyling

Wil jij ook mooie Striplac nagels?

Striplac gebruiksaanwijzing

Welke nagellak blijft het langste zitten?


Veel Striplac plezier!

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »