Terug

Wat zijn schijn-poriën?

Schijn poriën is iets anders dan grove poriën, maar van het een kan wel het ander komen. We zullen het nader verklaren. Als je huid lang last heeft van wat grovere poriën en je je huid begint langzaam te verouderen. Dan rekken de poriën als het waren ook een beetje uit. En dit zijn dan niet de grove poriën zoals we ze eerder hebben besproken (zie kennisbank grove poriën) maar deze uitgerekte poriën noemen ze dan schijn poriën.
Grove poriën ontstaan door dat de huid veel talg produceert en vet is en dat is bij de schijn poriën niet het geval. Een liftend product kan soms een schijn-porie nog iets verminderen, maar meestal is er weinig aan te doen.  Houdt de huid goed schoon en voorkom dat er make-up in de grove poriën gaat zitten want hierdoor worden ze eigenlijk alleen maar geaccentueerd.

Als je een camouflage aan gaat brengen  op schijn poriën zodat je ze minder goed ziet, breng het dan kloppend aan in plaats van wrijvend, want door te wrijven, wrijf je de camouflage in de porie waardoor je ze  nog beter ziet.

Wat zijn schijn porien.jpg

Alle huidverzorging vind je hier

 

Bij Club Viva Donna spaar je bij alle aankopen die je doet voor punten. Met deze punten spaar je voor korting Daarnaast wordt je als eerste op de hoogte gehouden van nieuwigheden en promoties. Maak vandaag nog  een account aan en dan spaar je vanaf vandaag al voor hoge kortingen! Maak hier een account aan.

 

Wil je meer lezen over dit onderwerp? klik dan op de linkjes hieronder!

Hoe reinig je grove poriën het beste?

Hoe verklein je grove poriën?

Wat zijn grove poriën?

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box