Terug

Kan je de oude en de nieuwe Striplac samen gebruiken?

We krijgen veel vragen over de Striplac 1.0 ( de oude Striplac ) en Striplac 2.0.(de nieuwe Striplac). Striplac is al een tijd geleden geïntroduceerd en is erg populair inmiddels. Maar Alessandro zag inmiddels toch nog een hoop verbeteringen mogelijk in de Striplac. Dus hebben ze de oude Striplac  aangepast in de nieuwe Striplac 2.0.  Nu krijgen wij vaak de vraag of je de twee soorten Striplac door elkaar heen gebruiken of liever niet?

Mag je de oude en nieuwe Striplac samen gebruiken?

Helaas is het antwoord nee!. Het is voor de kwaliteit van de Striplac niet verstandig om de oude en de nieuwe Striplac samen te gebruiken.

  • De Oude Striplac; De kwaliteit is gegarandeerd als je alleen de oude Striplac gebruikt met de twincoat, 2 laagjes kleur lak en als toplaag ook de twincoat. Helaas loopt de oude Striplac lijn wel uit de collectie. Dus op=op.
  • De nieuwe Striplac kan je gebruiken met goed polijsten,  1 kleurlaagje en de topcoat.

We raden het je dus ook echt af om het samen te gebruiken omdat we de kwaliteit ervan niet kunnen garanderen.

Uiteraard kan je de lamp wel voor beide Striplac gebruiken. Je hoeft dus geen nieuwe lamp te kopen als je over stapt naar de nieuwe Striplac.

Heb je nog verdere vragen over Striplac mail ons dan [email protected]. Wij hebben het grootste assortiment Striplac van Nederland dus we kunnen jullie goed helpen met jullie vragen.

 

Striplac  l Striplac kopen bij Viva Donna

Bekijk alle Striplac producten striplac, alle Striplac benodigdheden striplac verzorging en alle nagelstylingsproducten nagelstyling

Wist je trouwens dat je punten spaart met al je aankopen bij Club Viva Donna waardoor je spaart voor korting, als eerste op de hoogte gehouden wordt van nieuwigheden en promoties. Je kan hier gemakkelijk een account aanmaken en dan gaat het verder vanzelf!

Lees ook Striplac veranderd en nu?

 

Wil jij ook mooie Striplac nagels?

Striplac gebruiksaanwijzing

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »