Terug

Oxygen Cream SPF 30 (4)

Filters

Oxygen Cream SPF 30

Decaar Oxygen Cream SPF 30 - verzorging en beschreming

De Oxygen Cream SPF 30 is een van de dagverzorging producten van Decaar.

De Decaar Oxygen cream is een verzorgende crème met SPF is geschikt voor alle huidtypen. SPF 30  is een hoge beschermingsfactor die je huid beschermt tegen huidschade van de zon. Het is een zeer effectieve zonbescherming en houdt de huid gehydrateerd, vol energie, stralend en goed beschermd zodat de huid vrijuit kan blijven ademen.

Wat zijn de voordelen van de Decaar oxygen cream SPF 30

  • Hoge beschermingsfactor SPF 30
  • Oxygen Cream SPF 30 Beschermt de huid
  • Oxygen Cream SPF 30 Herstelt de huid dmv Perfluorcarbon
  • Oxygen Cream SPF 30 Werkt hydraterend
  • Oxygen Cream SPF 30 Geeft energie aan de huid.

Hoe gebruik je de Decaar oxygen cream SPF 30

  • Reinig altijd eerst de huid
  • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
  • Deze Oxygen Cream SPF 30 mag als dagcrème gebruikt worden, maar je mag het ook over een andere dagcrème heen gebruiken om een bredere werking te hebben van ingrediënten.
  • Neem een hoeveelheid Oxygen Cream SPF 30 ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
  • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

 

Waar staat Decaar voor?

De Oxygen Cream SPF 30 is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Oxygen Cream SPF 30 is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Hier vindt je alle producten van Decaar

Decaar BB cream

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box