Terug

Brightening cream SPF 50 (10)

Filters

Brightening cream SPF 50

Decaar Brightening SPF 50 werkt verhelderend en beschremend

De Decaar Brightening cream SPF 50 is een van de dag verzorging producten van Decaar. Deze dagcrème is geschikt voor alle huidtypen. De zeer lichte Brightening cream SPF 50 bevat innovatieve filters. Het verwijdert effectief pigmentvlekken en voorkomt de ontwikkeling van nieuwe pigmentvlekken. Het gebruik van innovatieve en stabiele filter systemen bieden een uitgebreide bescherming tegen schadelijke effecten van zonlicht en bronnen van kunstmatig licht (UVA, UVB, IR, VIS). Het hydrateert, voorkomt foto-veroudering en beschadiging van het celmembraan en DNA. En het verhoogt de barrièrefunctie en maakt de huid meer weerbaar tegen schadelijke invloeden.

 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Brightening SPF 50

 • Geschikt voor ieder huidtype
 • Brightening cream SPF 50 Voorkomt vorming van pigment vlekken
 • Brightening cream SPF 50 Bevat een hoge zonbeschermingsfactor SPF 50
 • Brightening cream SPF 50 Vermindert zonschade
 • Brightening cream SPF 50 Verhoogt de weerbaarheid van de huid.
 • Brightening cream SPF 50 Voorkomt fotoveroudering
 • Brightening cream SPF 50 Werkt hydraterend

Hoe gebruik je de Decaar Brightening SPF 50

 • Reinig altijd eerst de huid
 • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
 • Je mag deze Brightening cream SPF 50 ook aanbrengen over je vertrouwde dagcrème heen.
 • Neem een hoeveelheid Brightening cream SPF 50 ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
 • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

 

Hier vindt je alle producten van Decaar

 

 

 

Decaar Brightening

 

Waar staat Decaar voor?

De Brightening cream SPF 50 is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Brightening cream SPF 50 is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »