Terug

Brightening 24h Cream (1)

Filters

Brightening 24h Cream

Decaar Brightening 24h cream werkt verhelderend, anti age en verfrissend

De Decaar Brightening 24h cream is een van de dag en nachtverzorging producten van Decaar. Deze crème is geschikt voor alle huidtypen. De Brightening 24h Cream is verrijkt met biologische vitamine c, kruidenextract en arbutine. Deze ingrediënten werken tegen pigmentatie met een driedubbel verhelderende werking. De ideale vochtbalans van de huid wordt bereikt. Deze krachtige emulsie zorgt voor een stralende, gezonde huid en voorkomt hyperpigmentatie. Het hoofdingrediënt van de emulsie vermindert daarnaast zichtbaar de tekenen van huidveroudering en verbetert de huid elasticiteit. Al deze factoren maken van deze emulsie de expert op het gebied van een veeleisende huid met pigmentvlekken. 

Wat zijn de voordelen van de Decaar Brightening 24h cream

  • Geschikt voor alle huidtype
  • Brightening 24h Cream Werkt verhelderend op rode vlekken en pigment vlekken
  • Brightening 24h Cream Werkt vochtregulerend
  • Brightening 24h Cream Geeft de huid een stralende teint en Glow
  • Brightening 24h Cream Verminderen de eerste tekenen van huidveroudering

Hoe gebruik je de Decaar Brightening 24h cream

  • Reinig altijd eerst de huid
  • Breng daarna eventueel een serum en of oog crème aan op de huid
  • Neem een hoeveelheid Brightening 24h Cream ter grootte van een 10 euro cent munt op de vingertoppen en verdeel dit gelijkmatig over je huid.
  • Neem nooit te veel want de huid neemt maar een bepaalde hoeveelheid op en wat niet opgenomen wordt blijft op de huid liggen. Hierop kunnen alleen maar afvalstoffen blijven liggen en het is veel sneller op. Zonde voor je portemonnee!

 

Decaar producten

Decaar Brightening

 

Waar staat Decaar voor?

De Brightening 24h Cream is een van de producten van Decaar.

Decaar is een schoonheidsspecialiste merk die gespecialiseerd is en huidverbeteringen, oxygen producten en de al bekende Algae peeling. Menig schoonheidsspecialiste geeft behandelingen met de producten van Decaar met mooie resultaten tot gevolg. Viva Donna is opgezet door Sandra en zij is Schoonheidsspecialiste sinds 1997. En sinds het begin van Decaar direct gestart met de behandelingen van Decaar. Als u dus vragen hebt dan kunt u ze altijd bij ons stellen. Wij helpen is vakkundig!

Natuurlijk is eens per 6 weken een behandeling van een specialiste ondergaan niet genoeg om de huid te kunnen verbeteren. Dus je moet je huid thuis ook goed reinigen en verzorging. Oa de Brightening 24h Cream is daar een heerlijk product voor!

Decaar bevat veel al natuurlijke ingrediënten en huid eigen ingrediënten om de huid zo goed mogelijk zelf actiever te worden, te herstellen en te verbeteren.

De Slogan van Decaar is :   ”Dare to be yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Ze bevatten hoogwaardige en actieve ingrediënten. Het is een nieuw en modern cosmeceutical merk, waarbij de wetenschap en de natuur met elkaar zijn verweven. De producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
Mogen we uw gegevens gebruiken om u relevante advertenties te laten zien? Onze partners verzamelen gegevens en gebruiken cookies om advertenties te personaliseren en te meten. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »