Terug

Ericson Laboratoire oogmake-up remover (3)

Filters

Ericson Laboratoire oogmake-up remover voor de zachte reiniging van de tere ooghuid

Ericson Laboratoire oogmake-up remover is een van de Ericson Laboratoire producten. Ericson Laboratoire heeft hele fijne zachte gezichtsreinigingsproducten. Het is heel belangrijk je huid 2x per dag goed te reinigen. Het is echt een must voor een mooie huid. Als je de huid niet dagelijks reinigt dan smeer je eigenlijk de afvalstoffen weer in de huid, De afvalstoffen die de huid 's nachts produceert en de afvalstoffen van buitenaf die je overdag op doet. Hierdoor kan je verzorging niet goed genoeg opgenomen worden, heb je sneller last van bacteriën op de huid en dus sneller last van huidproblemen.

 

Ericson Laboratoire oogmake-up remover

Het is erg belangrijk om de ogen te reinigen met een echt Ericson Laboratoire oogmake-up remover. We horen nog veel te vaak dat dames reinigen met olie of crème, maar die zijn niet oplosbaar in het oogtraanvocht en kunnen dus niet afgevoerd worden door het traanvocht. Het blijft dan achter het oog zitten en kan op den duur zorgen voor oogproblemen. Een echte oogmake-up remover is altijd oplosbaar in het oogtraanvocht en verlaat het oog weer na de reiniging.

Hoe gebruik je de Ericson labraotoire oogmake-up remover? 

  • Breng een kleine hoeveelheid Ericson Laboratoire oogmake-up remover aan op een watje.
  • Leg deze eerst even op de ogen om de make-up te weken.
  • Doe daarna oogleden reinigen. Reinig de ogen altijd zacht, ga niet als een malle boenen, want hierdoor krijg je sneller rimpeltjes rondom de ogen. En dat willen we natuurlijk niet.
  • Neem voor het 2e oog een schoon wattenschijfje

Meer over Ericson Laboratoire oogmake-up remover

Ericson Laboratoire is een merk dat half medisch en half cosmetisch is, daarom is Ericson Laboratoire zo uitstekend getest in huidverbetering. Met Ericson Laboratoire’s Medi Skin Care geef je een innovatief en resultaatgericht antwoord op alle esthetische huid- en lichaamskwesties. De producten hebben een uitmuntende werking en geven direct zichtbaar resultaat. Ericson Laboratoire is in meer dan 70 landen een begrip en wordt vooral gevoerd door medispa’s, cosmedische centra, esthetische klinieken, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten die hun schoonheidsinstituut een professionele identiteit willen geven.

Naast onze webshop hebben wij ook een schoonheidssalon en daar behandelen wij de cliënten ook met de Ericson laboratoire behandelingen

U vindt alle Ericson Laboratoire producten hier

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box